N!KS voor bedrijven

Talent zonder discipline is als een inktvis op rolschaatsen, Er is veel beweging, maar je weet nooit of het voor-, achteruit of opzij gaat

Vanuit de overtuiging dat wanneer het vertrouwen omhoog gaat, stijgt de productie en gaan de kosten omlaag.           Wij gaan samen met de betrokken mensen aan het werk om het vertrouwen terug te krijgen zodat de productie en kosten terug kunnen naar het gewenste niveau. Inspiratiehuis N!KS helpt het bedrijf, zonder in te boeten op kwaliteit, aan dit doel te werken. Gebruik kunnen en durven maken van elkanders kwaliteiten en vaardigheden. Hoe doen we dat? In samenwerking met 21st Century Skills Game hebben we een totaal en vooral praktisch programma samengesteld wat medewerkers en management laat ervaren dat kostenbewust werken en volop werkplezier ervaren hand in hand gaan.

In 7 sessies ervaren wat er gebeurt met jou als medewerker en met het bedrijf waarvoor je werkt als je gaat doen waar je goed in bent….

Er is immers geen situatie gelijk, vandaar dat dit programma zorgvuldig met de betrokkenen zelf wordt samengesteld. Benieuwd naar de inhoud en mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

    Neem contact met ons op

    Wij maken gebruik van cookies

    Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement