Leermeesters

“De beste leermeesters geven advies vanuit
hun hart, niet vanuit een boek”

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat wanneer mensen weten waarvoor zij leven, langer leven, langer gezond blijven en meer levenslust ervaren. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat je een missie krijgt in je leven. Zelf ben ik niet zo gediend van de term missie omdat het mij te bedrijfsmatig overkomt. Ik kies in plaats daarvan voor het woorden ambitie en levenslust.

Om te zorgen dat jij ook je kracht hebt om levenslust te ervaren, is het belangrijk om een beeld te hebben over hoe bijzonder en geweldig je leven kan worden als je in actie komt. Wanneer je dit beeld maar groot genoeg en in mooie kleuren aan jezelf presenteert dan zorgt dit voor een groot deel van je motivatie en inspiratie om vol te houden.

Drive – LevenslustDoen


Marcel Derksen

Succesvol zijn is afhankelijk van hoe trouw jij  kunt blijven aan jouw waarden en intu├»tie en hoe integer je hier zelf mee omgaat in je omgeving. Dit weerspiegelt de essentie van jou als mens.

Kennis overdragen, polijsten, verfijnen, bewerken, herstellen en helen waarbij integer handelen en werken heb ik boven aan mijn waardenlijst staan. Ik mag bruggen bouwen, herstellen wat beschadigd is, verenigen wat uiteen gevallen is en wat besmet of verwaarloosd is terugbrengen in zijn meest gezonde en werkzame staat.

Met deze kwaliteiten werk aan mijn wens om levenslust en ambitie bij mensen aan te kunnen zetten zodat zij spelenderwijs  leren en ervaren dat het leven een feest is.

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement