Professionele identiteit

We worden allemaal geboren met een uitdaging… Onze bereidheid om deze uitdaging te accepteren bepaald jouw indentiteit.

Level up! – Badges verzamelen

30 Life skills met elk 4 levels zijn 120 badges….. Life skills zoals; waarom betaal ik eigenlijk gemeentelijke belasting en waarvoor? – welke verzekering(en) heb ik nodig en waarom? – hoe stel ik teksten op – hoe krijg je de woorden die in mijn hoofd zitten op papier – hoe breng ik kennis die ik heb over op een ander – wat is gezonde voeding – hoe kook ik met weinig middelen een goede maaltijd? – wat vragen bedrijven werkelijk van mij – hoe weet ik of iets bij mij past?

Life Skills Werkplaats

In onze werkplaats kun jij via opdrachten en ervaringen jouw life skills badges verdienen. Klik hier om naar onze werkplaats te gaan.

 

Badges

Onze badges zijn digitale diploma’s voor een bepaalde skill. Per skill zijn er vier niveau’s en ieder niveau zijn eigen erkende badge.

 Backpack

Alle behaalde badges zijn en blijven jouw eigendom. In jouw backpack bewaar jij ze en zijn de badges toegankelijk voor jou.

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement