Over ons inspiratiehuis

“Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen”

Hoeveel procent van de energie die jij was bij je geboorte heb je op dit moment in je leven nog over?

Achtergrond

Toen mij deze vraag gesteld werd, gaf ik als antwoord; 25% heb ik nu nog voor mijn gevoel. Dit antwoord heeft mij 20 jaar geleden aan het denken en voelen gezet over wat ik wil en kan met mijn leven. Hoe kan ik dit percentage weer naar minimaal 95% brengen?. Wat heb ik nodig om meer uit mijn leven te halen? Wie kan mij helpen mijn ambitie weer terug te pakken?

Nu 20 jaar verder kan ik zeggen dat ik al weer geruime tijd op 95% zit en volop bezig ben naar de 100% te gaan. Hoe ik dit doe en vol hou?

Dit is mijn inspiratie;  Lees hier meer over het juiste doen 

Het is mijn wens en ambitie om mensen die dit herkennen te mogen helpen met het delen van mijn ervaringen. Vind de weg naar de 95%!  Het gevoel hebben dat alles in een flow gaat en je weinig tot geen energie verliest aan zaken die niet van belang zijn voor jou. Weg met dit energie slurpend leven, moeheid, depressie, niet weten wat je wilt. Op naar een kleurrijk leven vol energie en ambitie.

Veel mensen zullen je zeggen wat je moet doen.  

Jij bent de enige die echt weet wat te doen!

Hoe weet je wat je moet doen dan?

Op naar een leven vol eigenwaarde, doe kracht, plezier en erkenning!

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement