Inspirators

“De beste leermeesters geven advies vanuit
hun hart, niet vanuit een boek”

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat wanneer mensen weten waarvoor zij leven, langer leven, langer gezond blijven en zich beter voelen. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat je een missie krijgt in je leven. Zelf ben ik niet zo gediend van de term “missie” omdat het mij te bedrijfsmatig overkomt. Ik kies in plaats daarvan voor het woord passie.

Om te zorgen dat jij ook je innerlijke kracht hebt om je passie te gaan leven, is het belangrijk om een beeld te hebben over hoe bijzonder en geweldig je leven kan worden als je in actie komt. Wanneer je dit beeld maar groot genoeg en in mooie kleuren aan jezelf presenteert dan zorgt dit voor een groot deel van je motivatie en inspiratie om vol te houden.

FocusDisciplineDaadkracht


 

Marcel Derksen

Succesvol zijn is afhankelijk van innerlijke trouw en integriteit en weerspiegelt de essentie van jou als individu.
Kennis overdragen, polijsten, verfijnen, bewerken, herstellen en helen waarbij integer handelen en werken boven aan de lijst staan. Ik mag bruggen bouwen, herstellen wat beschadigd is, verenigen wat uiteen gevallen is en wat besmet of verwaarloosd is terugbrengen in zijn meest gezonde en werkzame staat.

Vanuit en met deze kwaliteiten en dit potentieel lever ik met Inspiratiehuis N!KS een bijdrage aan een gepassioneerd bestaan, vol natuurlijke kracht, gegeven uit mijn pure zijn wat het bestaan op deze aarde plezierig maakt.

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement