Upgrade your Life

Ok… Je bent initiatiefrijk en optimistisch. Je ziet kansen en bent flexibel. Toch vraag jij je af… “kan iemand mij vertellen waarom het lijkt dat er niemand naar mij luistert”? Waar blijven de mensen die in mij geloven en mij respecteren om wie ik ben en niet in wat ik doe? Moet ik eerst alles bewijzen of zo?

Ik wil autonomie, mijzelf ontwikkelen in wat ik belangrijk vind en betekenisvolle bijdrages leveren aan de wereld om mij heen.

Upgrade je leven leert en laat je ervaren hoe je autonoom kunt handelen en een betekenisvol leven gaat leven. Hoe je in gelijkwaardigheid in gesprek kunt gaan over hoeveel vrijheid je nodig hebt, waar wederzijdse grenzen liggen en wat je verwachtingen zijn. Kortom vol in het leven staan en doen waar je goed in bent in plaats van aansluiten achter in de rij en wachten op je beurt. Being comfortable in who you are…..

Op vrijdag starten we rustig met kennismaken en ga je leren en ervaren hoe je eenvoudig een gesprek aangaat waarin jij je verwachtingen afstemt op je omgeving.

De zaterdag staat in het teken van eigenaarschap. Wat hoort bij wie? Wat moet of mag ik oplossen en wat kan ik bij de ander laten liggen omdat het mij bijvoorbeeld veel energie kost. Wie ben ik hierin en wie wil ik graag zijn? Een behangrol en een stel stiften gaan jou het antwoord hierop geven. Of misschien krijg je het antwoord via muziek… #Doenwatbijjepast #Grenzendurvenstellen

Op zondag gaan we in 6 simpele stappen concreet vorm geven aan je eigen uitkomsten van vrijdag en zaterdag. We gaan letterlijk en figuurlijk een potje dromen. Beelden maken hoe jij over 5 jaar betekenisvol in het leven staat en hier vollop van geniet. Daar stop het niet mee….

We sluiten de dag af met een krachtige sessie die iedere deelnemer individueel ondergaat en tegelijkertijd ervaar je de kracht van de groep en de hulp die je kunt vragen als het even tegen zit.

Het uiteindelijke resultaat is dat jij:

  • een boost hebt gekregen in je zelfvertrouwen
  • je gewaardeerd weet om wie je bent
  • jezelf op ‘aan’ gezet hebt om een richting in te slaan die bij jou past
  • met een concreet stappenplan naar huis gaat
  • je je leven een boost gegeven hebt, (weer) controle en betekenis over jouw leven ervaart

Ben jij klaar voor LEVEN 2.0 ?

Bij inspiratiehuis N!KS houden we niet zo van theorie… dus dit weekend ben je veel in beweging! Zowel fysiek als in je mind. Leren kan ook leuk zijn! Zelf je pad uitvinden en links en rechts relevante tips en aanwijzingen krijgen die jouw proces versnellen in de richting die jij wenst.

Waarom doen wij dit?

We leven in een roerige tijd waarin iedereen om aandacht schreeuwt en de ene belofte na de andere gemaakt wordt. Beloftes die vaak niet waar worden gemaakt. Onze belofte aan onszelf is dat wij jongeren helpen om autonoom te gaan handelen en leven zodat zij hun daadwerkelijke visie en ideeën in kunnen gaan zetten. De jongeren hebben de kracht om richting te geven aan een dwalende samenleving.

Durf jij het aan om die plek in te nemen?

Pak die ervaring en geef je nu op en ontvang 15% korting op de tickets.

Door wie?

Inspiratiehuis N!KS werkt uitsluitend met betrokken trainers die ervaren zijn als docent, coach en trainer.

Voor wie?

Jongeren van 18 -35 jaar die controle over hun leven (terug) willen

Wat krijg je van ons?

* 5 dagdelen de volledige inzet en betrokkenheid van trainers * Notebook N!KS * Cursusmap * Potje Talent * Potje Dromen * Gebruiksmaterialen * 5 delige unieke kaartenset met inlay * 3 siliconen wristbands * onbeperkt koffie/thee/water * lunch op zaterdag en zondag *Cloudservice gedurende half jaar * terugkomdag

Bestel hem hier

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement