Lianne een doorzetter die loslaat

Met veel doorzettingsvermogen heb ik in 2016 mijn propedeuse gehaald voor mijn studie rechten. Ik was best trots op mijzelf dat ik doorgezet heb. Helemaal omdat er veel mensen tijdens het eerste jaar gestopt zijn omdat de studie niet bij hun paste. Ik herkende dat eigenlijk wel maar wilde in ieder geval het eerste jaar afmaken. Die wens heeft mij uiteindelijk veel energie gekost.

Na het behalen van mijn propedeuse heb ik besloten om 7 weken vakantie te nemen en goed uit te rusten voor het nieuwe jaar. In die 7 weken ben ik er achter gekomen dat de studie rechten voor mij niet opleverde wat ik voor mijzelf wenste. Wat ik precies wenste wist ik eigenlijk ook niet. Ik werd langzamerhand onzeker over wat ik eigenlijk wel wilde en zat veel voor mij uit te staren op de bank en voelde mij nutteloos.

Mijn moeder kwam op een gegeven moment met de vette actie doos. Met hetzelfde doorzettingsvermogen wat ik gebruikt heb om mijn propedeuse te halen heb ik mij naar de 2 daagse gesleept gestort op de vette actiedoos opdrachten. Tijdens de uitvoer van de opdrachten en de webinars van Marcel kreeg ik steeds meer energie merkte ik. Na ongeveer drie weken had ik weer een stuk meer energie en langzamerhand werd mijn beeld steeds helderder. Ik geef nu danslessen aan jongeren en help hun daarmee hun energie kwijt te kunnen. Ik geniet weer van het leven en voel mij betrokken. Super gaaf. Dank je wel voor het inzicht.

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement