Aaron’s ervaring

Wat was het onwijs gaaf, om met je te werken aan mijzelf. In onze korte periode heb ik zoveel mogen ervaren, voelen ,leren en inzichten gekregen. Normaal zou je hier jaren over doen en met jou kon het in een razend tempo. Dit heeft mij onwijs geholpen om bij mijzelf te komen en om mijn kwaliteiten te zien en te benutten.

Met jou begin je aan een zoektocht, een zoektocht naar jezelf. Het is bijzonder om iemand mee te maken als leraar/coach die zoveel inspiratie heeft en echt vanuit zijn hart werkt met passie en plezier. Het was een onwijze leerzame en prachtige periode, ik zal het mij voor altijd herinneren.

Het is voor iedereen een aanrader om op weg te gaan naar je ware zelf, dit levert je een hoop op. Het is lastig om te beginnen want weglopen is makkelijker dan aanpakken. Alleen zonder aanpakken kan je niet springen en voor springen heb je lef nodig. Samen met Marcel ga je onder andere op zoek naar jou lef en kan je daarna stappen verder springen.   Ik wens iedereen de stappen die ik maak, met heel veel liefde en uit het diepst van mij hart.

Onwijs bedankt voor alle inzichten.

Aaron Boy Rolloos

Wij maken gebruik van cookies

Maar enkel van functionele cookies om de site beter te laten presteren. Benieuwd hoe wij omgaan met jouw privacy? Lees hier ons privacy statement